1-2 dages levering
30 dages returret
1-2 dages levering
30 dages returret

Om os

Hos ZZ Games elsker vi spil og lægger stor vægt på at give professionel råd og vejledning til alle vores kunder. 

I 2016 overtog ZZ games den gamle Warhammer butik i Taastrup som er et af de ældste spille butikker i Danmark. Det var en lille hyggelig butik på 80 m2.
 Efter 3 år med succes flyttede ZZ games til større lokaler hvor spille entusiaster også kan sidde og spille.
Vi fandt vores nuværende store lokaler på hele 500m2. Vi har både butik med mere end 6000 produkter samt 3 spille lokaler.

ZZ Games er stedet hvor du kan købe figurspil, Warhammer, Pokémon, Yu-Gi-Oh!, Rollespil, kortspil, brætspil og meget mere. 

Vores personale har stor viden om spil og du kan altid være sikker på at du får den bedste råd og vejledning til dit køb. 

ZZ Games er startet som fysisk butik og senere udvidet med online shop hvor du kan købe dine produkter og få dem leveret. Vores webshop indeholder alle vores produkter til de bedste priser i Danmark. Hvis du fortryder dit køb kan du returnere inden for 30 dage.


Hos ZZ Games er vi E-mærket

E-mærket har i mere end 20 år stået for sikker nethandel – både for danske forbrugere og de erhvervsdrivende, der står bag de e-mærkede webshops. Hos ZZ Games er vi e-mærket og ønsker at vores kunder føler sig tryg når de handler med os.

E-mærket har en af Danmarks stærkeste juridiske afdelinger på området, som hver dag hjælper mange danskere – både dem foran og dem bag skærmen.

 

Personale

Nicholas Bjerre
Butikschef, daglig leder

Nicholas har samlet på spil lige siden han var spæd, pas på med at starte en samtale om spil, det kan vare flere timer :)
Inden han fulgt sin passion for spil levede han af at lave make-up og kostumer til film og teater. 
Men i 2003 startede han Arena rollespils og spille butik i København og siden da har det været spil og hobby der har været i fokus.
Kim

Webmaster og indkøber. Kim er ekspert i at finde dårlige decks i keyforge.
Kim har fået ZZ Games ind i det 21. århundrede med en hjemmeside. Hvis vi forsætter vores succes med online salt har vi en butik på Mars i det 22 århundred :)
Kim er vild med spil og figurer og kunne have blevet pro Blood Bowl spiller hvis han havde afsat tid til  ZZ Games hjemmesiden... men hans prioriteter er i orden :)

 
Morten 

Morten er vores pakke dreng. Han er ikke så vild med spil men elsker pap.
Uden morten ville vores online kunde ikke få deres pakker. Så han er det tætteste man kan komme på en julemand.
Når han ikke pakker ind og ud, Blower han, han er nemlig uddannet glaspuster. 

 

Bjarne
Den gamle rotte Bjarne ved alt men mest om kort.
Bjarne stå for ZZ Games singles, bytte, salg og vurdering.
Bjarne har også spillet det meste af hans liv, mens favoritterne er Magic the Gathering og Pokémon,  og alle de Warhammer figur han ikke fik malet :)
Han står for vores  oganized play. Det er ham der sørger for at der kommer nogle fede præmier hjem til jer.

 

Produktsortiment 

Figurspil

Vi har et stort udvalg af figurspil / miniaturegames. Du købe Warhammer 40.000, Warhammer Age of Sigmar, Bolt Action, Star Wars, Lord of the Rings, Middle Earth om meget mere.

TCG/CCG

Vi har et kæmpe udvalg af kortspil hos ZZ Games. Du kan blandt andet købe Pokémon, Yu-Gi-Oh!, Magic the Gathering, Flesh and Blood, Cardfight! Vanguard.

Hobby produkter

Du kan købe mange forskellige hobby artikler til figurmaleri. Maling, figurmaling, pensler, airbrush, baser og meget mere

Rollespil

I vore sortiment kan du finde forskellige rollespil som Dungeon Dragons, coins, gems, terninger.

Brætspil

Vi har både brætspil til børn, voksne, familien samt en masse strategiske brætspil. S

 

Sale

Unavailable

Sold Out