Hvad kan dit barn lære af Yu-Gi-Oh! Kortspil?

Ligesom Skak er Yu-Gi-Oh! kortspil et simpelt spil med mange komplekse strategier.


På det mest basale niveau:


Yu-Gi-Oh tvinger børnene til at bruge enkle matematik- og læsefærdigheder, mens de de styrker deres sociale færdigheder, der er nødvendige for at spille mod andre børn. Når børnene bliver ældre, lærer de at værdsætte mere komplekse strategier, der er involveret i spillet. På det mest konkurrenceprægede niveau bruger spillerne deduktiv ræsonnement til at komme med kvalificerede gæt om, hvilke kort deres modstandere har, og påberåber sig principperne for spilteori og risikovurdering for at planlægge deres træk.


De grundlæggende færdigheder:


Matematik og læsning. Yu-Gi-Oh! er designet til børn i alderen 6+. Så længe dit barn kan foretage basale beregninger som plus og minus, og læse teksten på sit kort, vil dit barn være i stand til at spille spillet. Spillerne starter hvert spil med 8000 Life Points. I løbet af et spil bruger spillere kort, der øger eller formindsker en spillers livspoint. En spiller vinder ved at reducere sin modstanders Life Points til 0. Spillere skal konstant beregne ændringer til hinandens Life Points for at holde styr på, hvor tæt de er på sejren. Mens de fleste spillere bruger pen og papir eller regnemaskiner for at holde styr på livspoint. Disse beregninger hjælper børn med at udvikle vigtige grundlæggende matematiske færdigheder. Hvert kort i Yu-Gi-Oh! har en unik effekt. Spillere skal læse hvert kort, de ser, for at forstå dets indvirkning på spillet. Ved at læse og forstå effekten af ​​hvert kort kan en spiller lægge strategi i overensstemmelse hermed. Børn, der ønsker at vinde, læser og forstår hvert kort og bygger deres færdigheder i læseforståelse. Hele tiden udøver børn vigtige færdigheder til problemløsning. De forstår udgangspunktet for hvert spil og gør det til et mål at vinde. I løbet af en duel tænker spillerne konstant på de forskellige måder at nå dette mål ved at bruge deres kort.

Sociale færdigheder

Yu-Gi-Oh! kan ikke spilles alene. Dit barn har brug for modstandere at spille imod. Når dit barn interagerer med andre Yu-Gi-Oh! spillere lærer han eller hun vigtigheden af ​​fairplay, godt sportsånd og konkurrere. Derudover, når dit barn beskæftiger sig med andre børn, vil han eller hun få erfaring med at udføre forretningslignende transaktioner i en ung alder. Der er tusindvis af børn rundt om i verden, som dit barn kan møde i en Yu-Gi-Oh! kortspil. I søgen efter modstandere skaber mange børn langvarige venskaber med jævnaldrende, der har fælles interesser.

Hos ZZ Games har vi et stort udvalg af Yu-Gi-Oh! spillekort. Du kan både finde boosters, displays og decks til Danmarks bedste priser.


Newer post

ZZGames.dk