1-2 dages levering
30 dages returret
1-2 dages levering
30 dages returret

4 Gode grunde til at begynde at spille : Magic: The Gathering

1. Fællesskabet er stort

Der findes rigtig mange steder i forskellige byer, hvor du kan spille Magic. De fleste byer har endda flere steder. Dette gør det let at finde andre mennesker at spille med. Der findes hundredevis af sider på tværs af flere sprog, der udgiver Magic: The Gathering-indhold dagligt. Du kan lære seje tricks, spilstrategi og endda få nye ideer. 

 

2. Events er fantastiske sociale muligheder

Hvis du taler med nogen, der har spillet spillet i mere end nogle år, er der en god chance for, at de fortæller dig om alle de venner de har fået gennem spillet. Butikker er normalt vært for månedlige events, turneringer og begivenheder, så spillerne kan samles. Nogle gange er det at kæmpe; andre gange er det simpelthen at handle eller fejre udgivelsen af ​​seje nye produkter. Lige nu kan du ikke besøge ZZ Games på grund af COVID-19. Men der er stadig online grupper der afholder turneringer via Magic: The Gathering Arena og Magic: The Gathering Online.

 

3. MTG kort kan blive værdifulde

Magic : The Gathering kort er så værdifulde, at de har skabt et enormt sekundært marked. Der findes eksempler på nogen der har solgte deres samling og betalt halvdelen af ​​deres hus gæld. De fleste hobbyer kræver, at du bruger penge, og du vil aldrig se et direkte afkast på disse udgifter. Men med Magic kan du altid sælge eller bytte dele af dine kort samling til andre kort. Og mange gange vil dine kort være steget i værdi. Husk at købe sleeves og dækbokse for altid at beskytte dine kort, hvis du planlægger at  bruge dem meget. Det er en rigtig god ide at have lommer/ sleeves til at beskytte dine kort.

 

4. Hver ny udgivelse ændrer spillet

Det allerbedste ved Magic er at den simpelthen aldrig bliver gammel. Det kommer hele tiden nye produkter og udgivelser som gøre at der altid være mere at lære. Du lærer at mestre nye strategier, bruge nye evner eller begynde at spille et helt nyt format. Spillet forbliver altid frisk og giver nye muligheder. Selvom du har gode kort, er det sandsynligvis kun et spørgsmål om tid før dine venner finder ud af en modstrategi. Derefter er det din tur til at gå tilbage i laboratoriet og komme med en ny idéer om vælte dem af tronen igen.

Start med at spille Magic med det samme. Se vores udvalg af mange forskellige udgivelser, boostere og core sæt displays.


Sale

Unavailable

Sold Out