VIEW CART Continue shopping
1-2 dages levering
30 dages returret
1-2 dages levering
30 dages returret

Pokémon-kort: Hvad forældre har brug for at vide

Er dit barn begyndt at tale om Pokémon-kort, hvir du ikke ved hvad han/hun taler om halvdelen af ​​tiden. Hvad er Pokémon? Hvad er en booster-pakke? Hvad er en trainer? Og hvem er denne Pikachu-fyr, som han/hun altid nævner? Dit barn vil sandsynligvis altid være et skridt foran dig i sin Pokémon-viden, men denne guide er en god start til dig.

 

Hvad er Pokémon?

Pokémon er en japansk franchise, der har eksisteret i mere end 20 år (2021 markerer sit 25-års jubilæum!). Pokémon findes som et tv-show, et handelskortspil, videospil og legetøj. Pokémon selv er skabninger, der lever i naturen eller med deres ejer (dit barn), kaldet deres træner. Trænerens mål er at "fange dem alle".

Hvordan bruger man Pokémon-kort?

Yngre børn har tendens til bare at indsamle og bytte kortene. Når de lærer at læse, vil de måske også spille handelskortspillet. Pointen med at samle kortene er at opbygge et kraftfuldt spil på 60, ​​der hjælper dig med at vinde kampe mod andre trænere. Men dit barn er måske bare interesseret i at samle de kort, han bedst kan lide eller finder mest værdifulde. Hver pakke kort er forskellige, så hvis dit barn ikke har nogen kort (eller bare et par), vil du måske få ham i gang med et deck pakke, som er en pakke med 60 kort. De plejer at komme i en lille kasse eller metaltin. Temadæk leveres også med en mønt- og papmarkør, der kan bruges i gameplayet.

Nye kort udgives hver gang en ny sæson af tv-showet kommer ud - dit barn henviser muligvis til dette som en ny "generation" eller "serie". Lige nu er handelskortspillet i sin ottende generation, så alle de nyere kortsamlinger vil hedde "Pokémon Sword & Shield" på kassen.

Mit barn vil have Pokémon EX-kort og GX-kort,

Disse Pokémon-kort, der bogstaveligt talt siger "EX" eller "GX ved siden af ​​navnet er mere kraftfulde og har bedre illustrationer. Disse kan være skinnende eller holografiske og er de meget populære blandt små børn.

Hvordan kan du vide om et Pokémon-kort er sjældent?

Et lille symbol i nederste højre hjørne fortæller dig sjældenheden på et kort. En cirkel på dit kort betyder, at det er almindeligt, en diamant angiver, at dit kort er usædvanligt, og en stjerne betyder, at det er sjældent. For eksempel vil hologram-kort altid have stjerner på.


Sale

Unavailable

Sold Out