VIEW CART Continue shopping
1-2 dages levering
30 dages returret
1-2 dages levering
30 dages returret

Hvorfor er brætspil stadig så populært

I 80erne og 90erne blev det meget populært at spille computerspil og konsolspil, men det har aldrig erstattet brætspil 100%.  Tendensen er også vendt og flere og flere er vendt tilbage til at spille brætspil igen. Men hvordan kan det være?

Brætspil er super let at købe nu om dage.
Du husker du måske hvordan vi tilbage i tiden fysisk skulle til legetøjsbutikker for at købe brætspil. Fætter BR og andre legetøjsbutikker var de eneste steder brætspil var let tilgængelige. Online shopping er stort set normen i disse dage over hele kloden. Faktisk blev flere BR Butikker tvunget til at lukke. Det er primært fordi online salget fortsætter med at stige mens salg fra fysiske butikker er faldende. Det er rigtigt, i dag behøver du ikke engang at forlade dit hjem for at få fat i et sejt brætspil.

Brætspil bliver bedre og bedre

Brætspil bliver bare bedre og bedre med tiden. Spil som Monopol, Risiko, Cluedo og Charades kan ikke erstattes. Men de nyere spil som du måske ikke har hørt om endnu, er revolutionerende. Settlers of Catan er et relativt nyt spil, der blev udgivet i 1995 i modsætning til Monopol, der blev udgivet i 1935. Men se på Catan i dag, over 22 millioner eksemplarer solgt på 30 sprog verden over.
Brætspilsdesign blomstrer lige nu. Der findes rigtig mange hjemmesider og onlinegrupper dedikeret til at designe og skabe brætspil. De involverede mennesker brænder virkelig for deres håndværk. 

Flere mennesker forbliver indendørs

Vi nævnte væksten i online shopping i den verden vi lever i, i dag. Vi kan få næsten alt hvad vi vil, med blot et klik på en knap. Selvom det er fantastisk og effektivt har dette også gjort folk meget dovne.
Der er langt færre grunde til at forlade huset i dag sammenlignet med det sidste årti. Flere mennesker foretrækker at blive indendørs nu. Vi har ikke brug for at gå i biografen, fordi vi har Netflix. Vi behøver ikke at gå til indkøbscentret, fordi vi har online supermarkeder. Vi har ikke brug for at købe mad, fordi vi har madleveringstjenester. Vi behøver simpelthen ikke at forlade huset, hvis vi ikke ønsker det. I denne vane med at blive hjemme bliver brætspil en mere populær tid. 

En mulighed for at koble af

Samfundet generelt er altid på og koblet til internet og messenger. De fleste af os opfører sig som programmerede robotter. Vi vågner om morgenen, gør os klar til skole eller arbejde, bruger vores tid på arbejde siddende foran en skærm. Vi vender hjem, spiser, slapper af lidt foran tv'et, går i seng, sover og gentager det hele næste dag. Dette er en trist virkelighed i dag. Så enhver chance for at komme væk fra denne rutine er et frisk pust. Nogle gange er det rart bare at mødes med venner og familie for at have en sjov aften med traditionel gameplay. Det er en god mulighed for folk at undslippe skærme og teknologi. Det er netop chancen for at føle sig levende. Her kan familie brætspil være en rigtig sjov aktivitet og vanedannende.

 


Sale

Unavailable

Sold Out