VIEW CART Continue shopping
1-2 dages levering
30 dages returret
1-2 dages levering
30 dages returret

Køb billige retrospil og konsoller

Hvis du elsker retro videospil, har du flere gode muligheder. De seneste 30 år er flere fantastiske konsoller blevet lanceret og mange populære spil er blevet spillet i gennem generationer. Nogen var til Playstation, mens andre spillede XBox eller Game Cube. Flere ligger inde med deres gamle konsoller, mens andre har investeret i dem igen enten som brugt eller ny.

Retro konsolspil

Smukke klassikere i spilverdenen som Pac-Man, Super Mario Bros., Donkey Kong, Sonic the Hedgehog og Street Fighter er videospil som stadig er populære i dag men hvad skyldes det? Nostalgi spiller åbenlyst en rolle. Personligt meningsfulde og givende oplevelser skaber højt værdsatte minder. Spil, der har vakt stor glæde hos de børn, der spillede dem, huskes stadig med kærlighed af de samme personer årtier senere. På den måde spiller varme barndomsminder og den nostalgi, der er forbundet med dem, en stor rolle for retro-gamings popularitet.

Køb Spil til Playstation 1 eller NES

Hos ZZ Games er vi begyndt at hente retro videospil til alle gamle konsoller. Du kan købe de mest populære spil til blandt andet Playstation 1. Playstation 1 var en meget succesfuld spillekonsol, produceret af Sony. Den er senere kommet i en mindre udgave, PSone, samt de efterfølgende udgaver, PlayStation 2PlayStation 3 og PlayStation 4.

Køb spil til NES

NES eller bedre kendt som Nintendo entertainment system videospil-maskine udgivet af Nintendo i Europa, Nordamerika og Australien. I Japan og Sydkorea blev den udgivet under navnet Nintendo Family Computer eller bare Famicom. I Sovjetunionen blev der lavet en klon, der hed Dendy Junior. Nintendo Entertainment System var den mest succesfulde spillekonsol i Asien og Nordamerika i sin tid. Spillene blev lagret på kassetter. De mest kendte spil til NES er Super Mario Bros.-serien og de to første The Legend of Zelda-spil.

Hos ZZ Games kan du også købe retro videospil til konsoller som Playstation 2, Mega Drive, XBox og Wii. 

Vi har altid et spændende udvalg til lave priser. 

 


Sale

Unavailable

Sold Out