Sjældne Pokémon kort v.2

Vi har tidligere kigget på nogle af de mest sjældne og værdifulde Pokémon kort som har meget høje værdier.

Nu er det tid til at udvide listen og se på nogle flere, som du måske har liggende i din gamle samling.

Selvom du måske tror, ​​at et stykke karton med et billede på måske ikke er en hel masse værd, men samlere er villige til at være betale tusinder, endda hundredtusinder dollars for de sjældneste og mest værdifulde Pokemon -kort derude.

First Edition Shadowless Holographic Machamp

Dette kort er op til $ 5.000 dollars værd.
Det er en første udgave kort og selvfølgelig varierer prisen meget afhængigt af kortets kvalitet og stand. Men det er stort set garanteret at du får en formue for den.

Shining Charizard

De skinnende (HOLO) Pokémon kort blev introduceret med den anden generation af Pokemon-spillet og The Shining Charizard var den første skinnende Pokemon der nogensinde blev fundet.
En ting der skiller sig ud ved dette kort er, at selve Charizard er holografisk, og ikke baggrunden. Dette kort er typisk vurderet til omkring $ 5000 dollars, men det er blevet solgt for så meget som $ 8900

Shadowless Holographic Blastoise

Shadowless kort blev trykt på grund af en fejl i produktionen og er derfor meget sjældne og meget værdifulde! Blastoise er ikke det mest værdifulde shadowless kort, men et i ny stand kan stadig være værd op til $ 10.000

Pre-Release Raichu Cards

Der blev kun produceret mellem 10 og 15 Raichu -kort til rådighed på verdensplan, hvilket betyder, at det er ekstremt svært at finde. Derfor kan at købe et kan koste mange penge. Et Raichu-kort pre-release kan sælges til langt over $ 10.000.

Hos ZZ Games kan du få hjælp til værdisætning af din Pokémon samling. Vi køber også kort og bytter.

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte vores kundeservice og professionel hjælp.


Older post Newer post

ZZGames.dk