Sjældne pokemon kort

Sjældne pokemon kort - Hvordan værdisætter jeg mine kort?

Pokémon-kort har været populær i mange år, som i perioder har været mere hype end andre. Pokémon dukkede op midt i 90erne og er aldrig forsvundet. Sjældne kort - dyre, værdifulde, unikke eller uerstattelige kort, har været en stor del af det. Fra den legendariske Trainer no.1 til den skinnende Charizard til de kort er der nogle Pokémon-kort, der er mere værd, end du muligvis kunne forestille dig. Det kan være grunden til, at visse mennesker bliver lidt for begejstrede for dem. 

Herunder ser vi på nogle af de mest værdifulde Pokémon kort.

1. No. 1 Trainer

No. 1 Trainer er den mest sjældne kort som blev tildelt til finalister i Secret Secret Battle-turneringen, der blev afholdt i Tokyo, Japan i 1999.

Kortet blev solgt for 90.000 Dollars i Juli, 2020

2. 1999 First Edition Shadowless Holographic Charizard #4

Shiny Charizard har været et  af de mest populære kort siden det først blev udgivet i 1999. Det er ingen overraskelse, at det 20 år senere er det stadig et af de mest efterspurgte kort for samlere og fans.

Kortet blev handlet for 220,000 Dollars i oktober, 2020

3. Pikachu Illustrator

Pikachu Illustrator blev oprindeligt givet til vindere af promo konkurrencer afholdt i 1997 og 1998 af det japanske magasin CoroCoro Comic. 39 eksemplarer blev officielt tildelt vinderne.

Du kan værdisætte dine Pokemon kort ved at sammenligne priser på nettet. Du kan blandt andet se priser på sider som https://pokemonprices.com/

Hos ZZ Games har vi et stort udvalg af Pokemon kort til de bedste priser i Danmark. Du kan surfe i vores shop og se vores udvalg eller besøge vores butik i Taastrup.

Kontakt vores kundeservice

Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for hjælp til køb, kan du kontakt vores kundeservice og professionel råd og vejledning.


Older post Newer post

ZZGames.dk