Sjældne Yu-Gi-Oh! Kort

Sjældne Yu-Gi-Oh-kort bliver mere efterspurgte med tiden. Spillet vokser for konstant. Yu-Gi-Oh! TCG kort spil startede i Japan i 1999 og tog vej til Nordamerika og Europa i 2002. Tidligt i  2000'erne da Trading card game virkelig blomstrede sammen med det yngre publikum. Hvert barn ønskede de blå øjne, hvide drager og Yu-Gi-Oh! booster pakkerne blev revet væk fra hylderne. Nu mage år efter bliver sjældne Yu-Gi-Oh-kort ønsket i stigende grad, og med de mange sæt der udgives er der mange kort der har meget høje værdier I denne artikel skal vi se på nogle af de sjældneste og dyreste Yu-Gi-Oh-kort i verden.

Dark Magician Dark Duel Stories Promo PSA 10 (2002)

Der er kort som er sjældnere end denne. Men grunden til vi vælger at præsentere det er, at vi tror den vil stige meget i prisen i løbet af de næste 5-10 år.

Skuna, The Leonine Rakan (2009)

Skun, The Leonine Rakan er et kort, der ikke har få bekræftede oplysninger om det trykte. Rygterne siger der kun findes 6 eksemplarer. Dette kort blev lanceret i 2009 og givet som præmie til dem som konkurrerede i Yu-Gi-Oh! Verdensmesterskabsturnering.

Red Eyes Black Dragon 1. udgave PSA 10 (2002)

Der har altid været en sød kamp mellem dem som kunne lide Blue Eyes og Red Eyes. Selv folk der var BLUE Eyes kinda fyr, blev dette kort aldrig gammelt. Og stadig 20 år senere er det et af sjældne Yu-Gi-Oh-kort. Det var et af de sjældneste kort i de første sæt nogensinde, og derfor kæmper mange samlere for at finde det i god stand. 

Morphing Jar Tournament Pack 2 PSA 10 (2002)

Morphing Jar, er et kort udgivet i 2002 inden for en turneringspakke 2-kampagne. Årsagen til, at mange elskede dette kort, skyldtes, at det var meget effektivt i kortspillet. Når de aktiveres under et spil, kasserer begge spillere deres kort og trækker fem nye, dette kan være meget effektivt, hvis du tror, ​​at din modstander har overhånden.

Der kommer flere artikler hvor vi ser nærmere på flere sjældne Yu-Gi-Oh! kort.

Se vores stort udvalg af Yu-Gi-Oh! kort og andre TCG kort fra Pokémon og Magic: The Gathering.


Older post Newer post

ZZGames.dk