Warhammer Age of Sigmar

Warhammer Age of Sigmar er et miniature figurspil produceret af Games Workshop. Det en udgivelse som 40.000. Man simulerer kampe mellem hære ved hjælp af figurer man selv har malet eller købt. Spillet spilles typisk på en flad overflade såsom et spisebord, skræddersyet spillebord eller et gulvområde.
Legeområdet er dekoreret med modeller og materialer, der repræsenterer bygninger og terræn. Spillere skiftes til at tage en række handlinger med deres modeller som at bevæge sig, charge, skyde banevåben, kæmpe og kaste magiske trylleformularer på sine modstandere.
Resultater er generelt bestemt af terningkast. Udover selve spillet er en stor del af Age of Sigmar dedikeret til hobbyen med at samle, samle og male figurerne fra spillet.

Age of Sigmar understreger det narrative aspekt af krigsspil oplevelsen og opmuntrer til historiedrevne scenarier.
Regelsættet er designet til at gøre spillet let at lære, men svært at mestre. Grundlæggende spilleregler er enkle og hurtige at forstå, men mere avanceret mekanik findes i enhedsspecifikke "Warscrolls", der beskriver flere regler og statistikker for den enkelte enhed. Spillets kunst ligger i at forstå, hvordan dine enheder arbejder sammen og udnytte synergier til at bruge dem som en sammenhængende hær. Reglerne og Warscrolls er gratis og kan downloades fra Games Workshop-webstedet eller ses i Age of Sigmar-appen

Hos ZZ Games har vi et kæmpe udvalg af figurer fra Warhammer Age of Sigmar. Se også vores kæmpe udvalg af Warhammer 40.000.


Older post Newer post

ZZGames.dk