Hvad er Armies of the Imperium?

I denne artikel skal vi udforske Armies og the Imperium, der er en del af Warhammer 40.000 universet.
Games Workshop har delt de forskellige hære i tre forskellige fraktioner, som igen nedbrydes yderligere i underfraktioner

For tusinder af år siden begyndte kejseren på det, der var kendt som det store korstog, en udvidelse til rummet med det mål at finde mistede menneskelige bosættelser og bringe hele menneskeheden under et enkelt tak gennem magt, hvor det var nødvendigt. 

Sejren varede dog ikke længe, da kejseren blev forrådt af sin favorit søn Horus, som var blevet ødelagt af kaos. Dette førte til en periode, der nu er kendt som The Horus Heresy og så nogle af hans Space Marine Legions blive ødelagt. Krigen varede i syv år med kulminationen ombord på Horus 'skib efter belejringen af ​​Det Imperial Palace. Kejseren var i stand til at besejre Horus, men med store omkostninger. Kejseren fortsætter med at lede sine hære og holder et konstant fokus.

Her under et par af underfraktionerne i Armies of the Imperium universet.

Adeptus Astartes (Space Marines)

Rummarinesoldater består traditionelt af naturligt stærke og modstandsdygtige menneskelige mænd som rekrutteres fra de forskellige verdener deres kapitler holder øje med. De bliver derefter genetisk modificeret ved hjælp af genfrøet i deres kapitel og gennemfører streng træning for at blive de elite krigere de er.

Astra Militarum (Imperial Guard)

Ofte menes at spille en mindre rolle end deres Space Marine-brødre, the Imperial Guard er faktisk den primære kampstyrke i kejserens arsenal. Deres oprindelse kan spores tilbage til Det Store Korstog og den kejserlige hær. Efter Horus Heresy blev den kejserlige hær opdelt i den kejserlige garde, som er ansvarlig for jordstyrkerne og den kejserlige flåde, der er ansvarlig for flåden af ​​krigsskibe.

Hos ZZ Games kan du finde alle udgivelser, fraktioner og underfraktioner til de bedste priser i Danmark - blandt andet Imperial Knights, Inquisition og Sisters of Silence. Vil du se figurerne før du køber dem kan du besøge vores butik i Taastrup og professionel råd og vejledning.


Older post Newer post

ZZGames.dk