Kom i gang med figurspil og male figurer

Warhammer og enhver anden form for miniature samlings- og malerihobby kan være en fed hobby. Først skal du finde ud af hvilken hær du vil samle.
Så er der valget mellem hvilke enheder du skal købe først.
Så er der farver du skal vælge inden du maler dine figurer og baser.
Alt dette skal du have afklaret inden du går i gang med at male dine figurer. 

Du kan finde en masser guides online om hvordan du kommer i gang, men det er ofte let at gå vild og glemme det større billede. Maleri handler om hvad du kunne gøre, snarere end hvad du skulle gøre. Der er ikke noget rigtigt rigtigt svar - kun personlige præferencer, som du får med erfaring fra dine egne malede figurer.

At lave meget detaljerede figurer er super tilfredsstillende.

Priming er rigtig vigtigt

Der er virkelig en væsentlig del af maleprocessen. Du ønsker at få et stærkt, klæbende underlag ned på modellen, så de efterfølgende lag du lægger på toppen har noget klæbrigt at holde fast i snarere end den glatte blanke plast.

Godt ventileret område

Sørg for at du er i et godt ventileret arbejdsområde.  Dette er en råd, der svarer til din bedstemor der fortæller dig at bære en cykelhjelm. Det er meget vigtigt at male figurer i arbejdsområder hvor ventilationen er god. Ellers risikerer du at dine figurer ikke tørrer optimalt og giver dårlige resutlater.

Du kan alt hvad du behøver hos ZZ Games til at komme i gang med at male dine Warhammer figurer. Figurmaling, pensler, Airbrush, primer og meget mere.


Older post Newer post

ZZGames.dk