Hvordan man spiller Warhammer 40K og hvad man skal købe først

Warhammer 40.000 handler grundlæggende om krig og krig. Dens tagline er "I fremtidens dystre mørke er der kun krig", hvilket er meget økonomisk scenebillede: du beskæftiger dig med spillet og dets rige fiktion ved at udfør figurspilskrig på din bordplade. Det skal lige nævnes at det er MEGET sjovt.
Hvis du bliver træt af videospil er figurspil absolut det bedste at springe ud i.

Hvordan spiller du Warhammer 40.000?

Warhammer 40.000 er et bordspil hvor man spiller kampene på en bordplade med figurer som du selv har malet med figurmaling. I spillet skal man kaste en hel masse terninger, måle afstande og bruge din fraktions unikke regler til at vedtage synergier og taktikker for bedst din modstander. Du møder en modstander med en styrke, der kan være et par enheder eller en spredt hær. I en given drejning vælger du enheder til at bevæge dig, bruger psykiske kræfter, skyder fra din pistol og til sidst oplader og angriber. Du bruger linealer og terninger til at måle afstande.

Hvad er Warhammer 40.000 factions?

Som vi har sagt, handler Warhammer 40,0000 om krig. I en enorm galakse, der vrimler med et overskud af liv, maler krigen alt til støv. Dens ur-billede er kraniet - en overflod af elfenbenskranier, der knuses under støvler, slidbaner eller uhyggelige fremmede lemmer. På bordpladen og i fiktionen er de kræfter, der arbejder, stort set opdelt i tre sider: Imperium, styrkerne fra Chaos og de resterende Xenos-fractions.

The Imperium

The Imperium repræsenterer menneskeheden, snoet og brudt, et tungt teokratisk fascistisk imperium knust af forræderi. Det meste af menneskeheden tilbeder kejseren - et overmenneskeligt væsen, der engang forenede menneskeheden i et storslået korstog til stjernerne og befalede flere legioner af loyale rummarinesoldater: tårnhøje genetiske supersoldater opdrættet kun til krig.

Hvor dyrt er Warhammer 40.000?

Det er ingen hemmelighed at det er en dyr hobby, men det kan også være utrolig tilfredsstillende. Den følelse af opnåelse, du kan få ved at lave en hær, male den og stille den på bordpladen, er uden tvivl en stor tilfredsstillelse. Det er meget svært at overdrive den følelse, du kan få ved at bygge og male en figur. Når jeg sammenligner min egen erfaring med Warhammer versus brætspil, får jeg meget mere ud af mine penge med Warhammer, primært fordi jeg bruger meget tid på at male - en vigtig overvejelse at tage.

Køb Warhammer, Warhammer 40K, Age of Sigmar og massere andre figurspil hos ZZ Games.


Older post Newer post

ZZGames.dk