Styrk dit barns evner med figurspil og hobby

Denne artikel er til enhver der er involveret i at få den næste generation af spillere ind i hobbyen.

Du er måske forælder eller ældre bror eller søster. Under alle omstændigheder er det altid godt at tænke på om figurspil er godt for den pågældende barn.

Der er ingen tvivl om, at figurspil er en kreativ hobby. Du arbejder med farveløse figurer som man forvandler den til et fuldfarvet 3-d kunstværk der kommer til live på slagmarken mod andre figurer. Børn kan forestille sig et slutprodukt og derefter udføre det i varierende grad af dygtighed færdighed. Se på nogle af de fantastiske modeller i vores spilbutik hos ZZ Games. Her finder du alt fra figurspil, figurmaling, pensler og meget mere.



Hjælper på personlig udvikling

Med figurspil og bordspil lærer man at være en god vinder og en god taber.
Det er generelt et stort problem hos børn i disse dage bliver opdraget i et miljø hvor alle skal vind. Det virkelige liv fungerer bare ikke på denne måde. En af ​​de bedste ting man kan gøre sit barn er at lære hvordan man rejser sig efter et tab. Figurspil skaber et venligt miljø, hvor børn kan lære at vinde og tabe.

Tålmodighed og omsorg 

Med figurmaleri, modelbygning, terrænfremstilling og spil lærer børn tålmodighed og omsorg. Børn lærer hvordan de planlægger og følger planen for at få resultater og hvordan man viser omsorg for et projekt og følelsen af stolthed i deres gode arbejde. Med dagens teknologi er børn desværre vant til øjeblikkelig tilfredsstillelse og resultater. Figurspil kræver en oprigtig investering fra spillerens side med hensyn til tid og kræfter på deres modeller. At lære børn at værdsætte forsinket tilfredsstillelse er en utrolig stærk evne. Det hjælper dem med at fokusere på større projekter og se på det større billede, som især kommer til syne, når de er ældre og i gymnasiet. Faktisk kæmper arbejdsstyrken lige nu med en generation af nye arbejdere der har sværere med at klare forsinket tilfredsstillelse


Older post Newer post

ZZ_Footer_Banner_Dice_Color_02 - ZZGames.dk